there's nothing crazy about me

gårdagen började med en lång stanvända med mami. jag fick med mig en massa fina grejer hem! kom hem efter att ha varit på stan i tre timmar, då ringde cissi och ville att jag skulle ner på stan igen så vi vandrade omkring där en stund sen drog vi hem till cissi, där jag somnade på soffan för att jag var heeelt slutkörd efter att ha sprungit omkring på stan! vaknade upp där vid 8 nångång å då drog vi ut till cissis hästar å fixade där.

sen drog vi till sofia där hon mattis nathalie å amanda var. kvällen bestod av rockband, nhlspelande å lite annat buz. jag somnade heh. å drog hem där vid 7 på morgonen. rekomenderas inte, med tanke på att det är sjukt mycket snö så jag fick plumsa i snö som var till låren, då var jag inte happu. somnade imprincip direkt jag kom hem, vaknade halv ett idag, så jag är lite slut just nu..

Imorgon blir det att jobba @ jäders, inventering blir av. ska jobba på tisdag också, fyller år då med så vi får se vad som händer.

aja nu ringde nina och hon predikar om hur hemsk mellandagsrean är haha;)

I don't know if it felt like I wanted you here, the way that I wanted you last time we're not on the same page, you don't even know me cause you never took the time







skönt att vara hemma måste jag säga. jobbig bilresa, som vanligt. nu ska jag försöka hitta en film som är värd att se sen kommer jag sitta bänkad vid datorn hela kvällen.

nu är julen över.

några kilon rikare, sängkläder sockar mjukisbyxor pannband dvdbox shampo&balsam och det i inlägget under, plus pengar dårå :) känns nice faktiskt! förresten CISSI: jag jobbar mellandagarna så.. (vågade inte säga det irl för jag vill inte bli dödad) :] å jag måste jobba för att tjäna pengar, känns sådär.. aaaaja nu ska jag lira lite gh å låta maten i magen sjunka ihop litegrann PEACE

merry fckng christmas

tjena!
sitter just nu parkerad i morfars fåtölj framför elden. har varit så gott som fastklistrad här de dagar vi har varit här nu! väcktes imorse av att pappa kom in och skrek " DET ÄR JULAFTON!!!!!!!!!!" hur lycklig som helst haha, jättesöt! och eftersom att vi alltid får öppna ett paket på julaftonsmorgonen så  var varken jag eller filip sega på att få oss ur sängen! filip fick ett shackspel typ, han har tjatat om ett sånt i säkert ett år haha..
själv fick jag:


en svart ögonskugga å en hårprodukt från make up store


tack mamma å pappa♥

Live life given now, tomorrow can wait Dance all through the night, sleeping all day Stuck inside a box, you gotta get out! Stand up, get up, live your life now come on!




sitter och lyssnar på lite fin musik, har nyss dekorerat lite pepparkakor och nu ska jag sätta mig å läsa veckorevyn. imorgon smäller det gott folk =)

oh won't you please take me home

mamma fyller 50 så dagen startar med  paketöppning å rulltårta. himla gött om ni frågar mig.
helt random kommer nettan inspringande och förklarar att vi ska ut å åka skoter. snabbt som fan klär jag på mig allt som går att få på sig å sätter mig baki nettan som kör lasses skoter. inte det bästa som hände idag om jag säger så för det visade sig att

- den skotern INTE fungerade finemang om man åkte mer än en
- renhelvetes flockar eller stimm eller vad de nu heter hade trampat upp å grävt hål just där vi skulle köra
- skoterfan tippade direkt jag eller nettan rörde sig

vi var ute i 2&en halv timma, 2 timmar av dom spenderades genom att gräva upp skotern. så ja, jag kommer vara helt död imorgon men hey smällar man får ta!

till råga på allt kom någon på den briljanta idén att vi ska ut imorgon också, jag är lätt på bara jag slipper åka baki nettan med lasses skoter ;)

lite nedräkning här dårå.

0 dagar- MAMMA 50.
2 dagar- JULAFTON.
7 dagar- FÖDELSEDAG.
9 dagar- NYÅRS.

15 dagar- FRIDA 18♥


kan inte säga annat än nääääjs!
nu ska jag se någon gammal rutten film som jag har på datorn eller nå annat, kanske ta lite mer fika heh smalt.. herra


and i wonder ,wonder who-o-o-o , who wrote the book of love






t e t r i s

mjau. sitter framför brasan hos morfar nu. försöker tappert att ta åt mig lite värme. dock utan resultat. Nettan ringde nyss så jag tänkte springa över till henne lite snabbt så jag slipper frysa ihjäl. Då kommer kvällen alltså spenderas där, jag nås på telefonen HHÅJ

i'm coming up only to show you wrong






s p å r a d
fredagskväll, men jag klagar inte. i lördags kom eka hit, vi har mest sovit å sett film och det tror jag att jag behövde! idag fick jag även veta att vi drar till jokkmokk imorgon. bra att jag fick veta det dagen före, ingenting packat eller något så ja, det lär väl bli att panik-packa imorgon antar jag.

eka for för ett tag sedan så inatt blir det att sova ensam. hade egentligen tänkt fara å umgås med sjuksofia å cissel men det blev ingenting med det..

ska se lite serier nu sen sova så jag kan vakna tidigt imorgon å packa kläder! godnatt


hittade denhär bilden på kameran också fint :$

kvinnor är smartare än män

pappas försök till att väcka mig

pappa: ska du på skolan idag?
jag: eh nej..
pappa: varför inte?
jag: jag har lov pappa
pappa: ja men du kan väl kliva upp å plugga ändå?

resultat: fortsatte sova!

mammas försök till att väcka mig

hon ringer

mamma: gå in på stayhard.se å kolla om du hittar några kläder, men beställ inget före jag kommer hem
jag: OKEJ

resultat: uppe ur sängen på två sek!

HAHAHAH

jag skickar bilder på ja å sofia till sofia

hanna sa (00:16):
visst är vi söta<3
sofia | sa (00:16):
jo de var jag :)


love

all they gave me was this ticket to heaven

jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.jag saknar.


i'm the bad version of you. always are. always will be. won't leave, just gonna stay forever.






one million thoughts in my mind. you're not one of them.

för lillebror som blivit stor så himla snabbt

FREDAG: var jag hos något random största tiden av kvällen, hann träffa sanna också hihi:$
hade himla trevligt med massa fint folk. typ!
som vanligt så slutade kvällen på max, där satt ja å snackade med kottN som även försökte lära mig hur man äter pommes sexigt. ja vi spårade lite heh. åkte även hem med någon som han kände, tack för de!
somnade typ där vid halv 7 någongång så jag var inte pigg dagen efter

LÖRDAG: inte pigg när mamma väckte mig halv 10 för att vi skulle på stan å köpa julklappisar till våra vänner i jokkmokk, vi köpte himla fina grejer faktiskt. åt på wook n roll och malin jobbade, antar att vi mådde lika fint bådatvå! kom hem, duschade å hade tänkt blåsa å fixa till det direkt men istället somnade jag och sov ett tag. fick panik för jag skulle till sofia å jag låg i blött hår klockan 7. så jag snabbfixade mig litegrann å gick iväg till sofia. där var hon cissi bella frida emelie amanda å emma ( tror det var alla ) vi satte oss å fixade lite mer hår, osv sen drog vi iväg till max där en massa trevligt folk var!
hade jätteroligt tills de spårade ur å skulle rymmas till umeå å allt helvete men ja, smällar man får ta så att säga! somnade kring halv 7 idag också. kan även tillägga att jag lagade mat till sofia å cissi typ 6 på morgonen hiihi

SÖNDAG: vaknade halv 11 , var inte pigg. degade i sofias lägenhet, jensen osv kom tillbaka men annars hände inte så mycket. klockan halv 5 kom pappa å hämtade mig å vi drog å åt julbord. och en sak kan jag försäkra er om. jag har aldrig någonsin varit så mätt!!

så nu har jag skrivit litegrann. känt att jag har varit dålig på det på senaste men det har sina anledningar. bilder kommer sen också om jag orkar lägga in på datorn.

may our memories forever be kept


igårkväll hade min bror "luciashow" på skolan. min gamla skola som jag gick på 1-5. Det gjorde ont att vara där. allting är likadant som när jag lämnade skolan för 6 år sedan. det luktade likadant, dom hade samma möbler, samma golv, samma väggar och samma lärare. jag och linn (som jag gick i samma klass som ganska många år där) gick omkring och jani kära vänner, det är nostalgi på hög nivå!

barnen som sprang omkring i korridorerna kändes som oss, jag kunde nästan se våran klass sitta å ha lektion. sjukt så många minnen dendär skolan har lämnat

- alla utskällningar ;)
- alla luciashower med rickard som sjöng "stackars lilla tomten" och var allas favorit
- alla vikarier som har kommit och gått pga eh.. några omständigheter
- alla snögrottor vi gjorde på skolgården
- alla kulspel vi spelade på sommaren
- när sara, frida, jasmine å johanna blev intervjuade av radion och jag var sjukt avis
- en sommar när vi satt och lekte med fantasidjur i ett träd
- LINN: nisse :$!
- alla bråken
- alla lärare som är priceless
- alla gånger vi satt på baksidan av matan i trädet som är där och gungade på grenarna

mycket mycket mer också. jag och linn sneakade även in ett litet meddelande men det är secret!

kommer verkligen sakna den skolan, eller ja, det gör jag redan men..

dom ska alltså lägga ner den. fan.

HAHHAHAH

sitter å snackar med eka i telefon och han läser ingredienserna i pepparkakor.

han: bickar-boonat...bick....bick...

jag: bi-karbonat eka. bi-karbonad..

HAHAHAHA

sitter å är dum i huvet som vanligt

jag: alltså marre döda mig, jag vet inte vad som är felet.
marre: om jag ändå kunde..
jag: JA, typ om det var lagligt!!
marre: ja precis, då hade vi dödat varandra samtidigt
jag: men då hade jag fejkat å inte dödat dig så hade du blivit ÄGD
marre: DÅ hade jag jävlart dödat dig..
(kort tystnad)
... ännumer!!!


haha orkar inte =(

I don't know what you're been thinking

jag har alltid nekat att jag är lat, men jag sitter just nu på toagolvet, gick hit för att borsta gaddarna och tvätta bort sminket och tog med datorn så jag skulle kunna ha lite musik när jag gjorde det (absolut inte en musikmissbrukare) och nu orkar jag verkligen inte gå tillbaka till min säng. måste hitta på ett nytt svar när folk anklagar mig för att vara lat nu när jag har kommit på att anklagelserna stämmer..
moa, cissi och marre : detta gör det INTE okej att säga att jag är lat 24/7, ingen av er är så mycket bättre :$

borde igenkligen sova nu, ska upp innan fan imorgon och vara på någon föreläsning (förlåt eka, var tvungen att ljuga liiite) ehm..ja.. jag kommer altså inte orka upp för att gå på någon tråkig föreläsning på skolan även om det är obligatorisk närvaro. Känner att min frånvaro denhär veckan har varit allt annat än okej. såg just att den låg på 26,83% och ja.. det är väl. helt jävla sanslöst.

förlåt mam&pap jag ska försöka allt jag kan för att komma i tid!


NU ska jag se ett till avsnitt av how i met your mother, sen sova! peyz..


OJ SÅ GAMMAL BILD
-caisa, när var det?


i'm terrified but im not leaving



I'm in love.


tänkte skriva en av de vanligaste ursäkterna man kan hitta "förlåt för dålig update men jag har inte haft tid" sen kom jag på att jag faktiskt visst har haft tid, men jag har varken haft ork, lust eller inspiration att skriva något, skrivit lite på några andra bloggar men.. ja ni fattar poängen.

men idag blev jag för första gången på ett tag positivt överraskad när en lärare sa "shit hanna.. du har gått ner jättemycket i vikt va?" va? hur? vad? jag har gått ner lite i vikt, dock inget jag ser själv, så jag blev himla glad. men sen vart jag lite.. chockad när hon efter det frågade om jag äter som jag ska, eller om jag har slutat äta.

- bara för att man går ner i vikt behöver inte det betyda att man har slutat äta. nog för att det förekommer oftare och oftare att ungdomar faktiskt slutar äta osv. men ja, nu ska jag sluta babbla och klä på mig för snart kommer lisa och david förbi tvärt:)!

peace

RSS 2.0